Over mij

Als strategische en analytische denker word ik gedreven door een liefde voor leren en het oplossen van problemen. Ik hou van het ordenen van data en het creëren van systemen die informatie begrijpelijk en makkelijk werkbaar maken.

Samen richting jouw doelen

Mijn ondersteuning in jouw bedrijf zorgt er voor dat je een strategische sparringpartner hebt. Dit geeft ruimte om naar het grotere plaatje te kijken. Samen spreken we af wat er gedaan moet worden en ik pak gelijk taken voor je op die al lang zijn blijven liggen.

Op deze manier hoef je niet alles zelf te doen en merk je dat je met nieuwe energie richting jouw doelen gaat bewegen, zelfs als je nauwelijks tijd hebt om er zelf mee aan de slag te gaan!

Mijn doel is altijd om zo veel mogelijk kennis uit jouw hoofd te halen zodat je niet langer oneindige takenlijstjes, to-do’s en stappenplannen hoeft te onthouden. Door jouw bedrijf procesmatig in te richten gaande systemen jou ondersteunen in plaats jij hen!

In 2020 ben ik verhuist naar Boedapest. Ik werk dus altijd online met mijn klanten maar ik ontmoet je graag in real life wanneer ik in Nederland ben.

Meer persoonlijk?

Ik hou van lezen, kleur, mooie materialen en natuurlijke texturen. Als ik een video kijk dan kun je er donder op zeggen dat dat gaat over architectuur, huizen bouwen, interieur of Tiny Houses. Ik heb dan ook een tweejarige deeltijdopleiding tot meubelmaakster gevolgd hier in Hongarije.

Verder luister ik graag naar podcasts over ondernemen, gezondheid en vrouw zijn. Als je een tip zoekt voor een goede podcastaflevering over female health, zwangerschap of bevallingen: schroom niet om me een berichtje te sturen. Ik ben een behoorlijke birth nerd. 😉 Ook hou ik van tuinieren, yoga met Adriene, zingevende gesprekken, bordspellen, bakken, dansen, vals zingen en meer… 😊 Zoals je ziet, heb ik veel verschillende interesses en leer ik graag.

IMG-5763-min